Blogi

« Edellinen 1 2 3 ... 22 Seuraava »
VAPAAT TOIMISTOTILAT ESPOOSSA Vuokrattavana ja välitettävänä Espoon toimistotilat. Toimistotilaa mm. Espoon Keilarannassa, Leppävaarassa, Otaniemessä, Tapiolassa ja Kilossa. Vuokralle annetaan uniikkia merinäköalallista toimistoa, korkeaa industrial henkistä toimistotilaa, perinteistä siistiä toimistotilaa sekä Business Park toimistotilaa. ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Espoon kaikki vuokrattavat toimistotilat. Toimitilakannassa on... Lue lisää »
VAPAAT TOIMISTOTILAT LEPPÄVAARA Espoo / Leppävaaran seutu Etsitkö toimistotilaa Leppävaarasta ? ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Espoon Leppävaaran , Perkkaan ja Mankkaan alueen kaikki vuokrattavat toimitilat. Espoon Leppävaara on alueena suosittu toimistoyrityksille. Erinomainen sijainti moottoritien ja Kehä 1:n läheisyydessä. Haetpa sitten uutta , modernia Business Park toimistoa, siistiä kustannustehokasta toimistotilaa Leppävaarasta... Lue lisää »
VAPAAT TOIMISTOTILAT RUOHOLAHTI Helsinki / Ruoholahti Etsitkö toimistotilaa Ruoholahdesta ? Merellinen Ruoholahti on sijaintina suosittu ja on usein kauempana sijaitsevia yritysalueita arvokkaampi. Upean sijainnin lisäksi alue tarjoaa toimistotiloja merinäköalalla.  ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Helsingin Ruoholahden kaikki vuokrattavat toimitilat. Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa, josta löydämme yrityksellenne... Lue lisää »
VAPAAT TOIMITILAT VANTAA Vuokrattavana ja välitettävänä Vantaan kaikki vuokrattavat toimitilat. Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa . Kustannustehokasta siistiä toimitilaa, industrial henkistä toimistotilaa, Business Park toimistotilaa. Korkeita sisäänajettavia ja lastaulaituriyhteydellä tehokkaita yli 10 metriä korkeita  tuotanto ja varastotiloja. Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan... Lue lisää »
VAPAAT TOIMITILAT ITÄ-VANTAA Vantaa / Itä-Vantaa Etsitkö toimitilaa Itä-Vantaalta ? Kustannustehokasta, , laadukasta, siistiä toimitilaa moderneissa toimistokiinteistöissä hyvällä sijainnilla. Reilusti parkkipaikkoja ja hyvä näkyvyys ja saavutettavuus. ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Vantaan Tikkurilan alueen kaikki vuokrattavat toimitilat. Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa, josta löydämme yrityksellenne sopivat... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 22 Seuraava »

Mikko Lipponen toimitusjohtaja ML Real Estate

Mikko Lipponen Toimitusjohtaja

+358 (0)50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä