VUOKRATTAVAT TOIMISTOTILAT KALASATAMA, SÖRNÄINEN JA VALLILA

 

Toimistotilaa Kalasatamassa, Vallillassa ja Sörnäisissä.

Kalasatama

Kalasatama on yksi Helsingin uusista ja nopeasti kehittyvistä kaupunginosista, joka sijaitsee Sörnäisten sataman entisellä alueella. Alueen kehitys alkoi 2000-luvun alussa, ja se on edelleen rakentamisvaiheessa. Kalasataman keskeinen osa on Redi, suuri kauppakeskus, jonka yhteydessä on useita korkeita asuintorneja. Alueen asukasluku on tavoitteen mukaan kasvamassa noin 25,000 asukkaaseen ja 10,000 työpaikkaan vuoteen 2040 mennessä. Kalasatamassa on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet, erityisesti metroasema, joka yhdistää alueen muuhun Helsinkiin.

Sörnäinen

Sörnäinen on vanha ja monipuolinen kaupunginosa, joka tunnetaan erityisesti teollisesta historiastaan. Alueella oli pitkään merkittäviä teollisuuslaitoksia ja satamatoimintaa, mutta ne ovat vähitellen siirtyneet pois. Nykyään Sörnäinen on tunnettu tiheästä kaupunkirakenteestaan, vilkkaasta yöelämästään ja kulttuuritarjonnastaan. Asunnot ovat usein pieniä, ja alueella asuu paljon nuoria aikuisia ja yksinasujia. Sörnäisten metroasema, joka sijaitsee "Kurvin" solmukohdassa, tarjoaa erinomaiset joukkoliikenneyhteydet.

Vallila

Vallila on historiallinen ja viehättävä kaupunginosa, joka tunnetaan erityisesti Puu-Vallilan alueesta, jossa on säilynyt vanhoja puutaloja 1900-luvun alusta. Vallila on myös merkittävä liikenteen ja logistiikan solmukohta, ja sen kautta kulkee useita raitiovaunu- ja bussilinjoja. Alueella on monia oppilaitoksia, kuten Helsingin tekniikan alan oppilaitos ja Mäkelänrinteen lukio. Vallilassa sijaitsee myös Dallapénpuisto, suosittu puistoalue asukkaiden virkistykseen.


ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Kalasataman, Sörnäisen ja Vallilan aluieden kaikki vuokrattavat toimitilat.
Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa, josta löydämme yrityksellenne sopivat toimitilat.
Vapaana vuokrattavana avotoimistotilaa, monitilatoimistoa sekä huonetoimistoa .
Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.
Kaikki parhaat vapaat toimistotilat Kalasatamassa , Sörnäisissä ja Vallilassa.

Toimitilat Kalasatama

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Toimistotilaa Sörnäisissä, Vallilassa ja Kalasatamassa